Кількість
|
Вартість
|
||
|
Витончена особливість кожної страви - це її аромат. Свіжий, тонкий, пряний, з гіркуватістю, або з кислинкою - вибирайте такий, що за смаком саме вам з набору «Ароматна грядка».
- Назва «базилік» походить від грецького слова «король».
- Ще в 16 столітті він підкорив Францію - там його додавали не тільки в м'ясні страви, а й включали в рецепти десертів, напоїв.
- Відтінки цитруса, карамелі, анісу - це все про запах базиліка.
- Аромат кінзи нікого не залишає байдужим. В'яжучий і пряна петрушки, освіжаючий кріп ...
- Міксуйте ароматні культури з набору «Ароматна грядка» в ваших стравах - і ваша кухня буде винятковою!
Агротехнологія
Базилік зелений
Спосіб вирощування: Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку.
Схема посіву: Висівають (місяць, глибина) -IV-V 2 см, схема висадки (см) - 45х15
Використовують: Листя в свіжому і сушеному вигляді.
Збір сировини (місяць): VI-X
Базилік фіолетовий
Спосіб вирощування: Насіння висівають розсадним способом і потім переносять на ділянку.
Схема посіву: Висівають (місяць, глибина) -IV-V 2 см, схема висадки (см) - 45х15
Використовують: Листя в свіжому і сушеному вигляді.
Збір сировини (місяць): VI-X
Кінза
Спосіб вирощування: Вирощують посівом насіння у відкритий грунт.
Схема посіву: Висівають (місяць, глибина) - III-VII, 1,5-2 см, схема висадки (см) -45 × 10
Використовують: Листя в свіжому і сушеному вигляді.
Збір сировини (місяць): VII-IХ
Петрушка листова «Гигантелла»
Спосіб вирощування: Вирощують посівом насіння у відкритий грунт.
Схема посіву: Висівають (місяць, глибина) - IV, X, 1-2 см, схема висадки (см) - 70 × 5-10
Використовують: Листя в свіжому і сушеному вигляді.
Збір сировини (місяць): VI-IX
Кріп «Татран»
Спосіб вирощування: Вирощують посівом насіння у відкритий грунт.
Схема посіву: Висівають (місяць, глибина) - III-VI, X, 1-2 см, схема висадки (см) - 15 × 45
Використовують: Листя в свіжому і сушеному вигляді.
Збір сировини (місяць): VI-IX