Кількість
|
Вартість
|
||
|
Зимовий сорт дині, дозріває при зберіганні
Маса плоду: 2,1-2,4 кг
Строки достигання: пізній
Колір плоду: зелений
Тип плоду: продовгуватий
- Пізньостиглий, зимовий сорт дині.
- Вегетаційний період 105 днів.
- Дозрівання плодів відбувається не на баштані, а вже при зберіганні.
- Солодкість і неповторна соковитість до дині приходить через 1-3 місяці після збору, в незрілому вигляді пахне кабачком або огірком.
- На щільній шкірці динь немає ніякого малюнка або натяку на сітку з тріщин.
- Плоди важать від 2,1 до 2,4 кг, мають овальну форму, зморшкувату зелену поверхню плодів і білу м’якоть.
- М’якоть динь відрізняється високими смаковими якостями, що дозволяє віднести дині до десертних різновидів.
- Використовують в свіжому вигляді, в якості сировини для виробництва в’яленої дині, мармеладу, цукатів і повидла.
Висівають (місяць, глибина) — IV-VI, 2-3 см
Схема висадки (см) — 120х50-80×100
Збирають (місяць) — VII–VIII