Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Вегетаційний період: 70-75 днів
- Вага плоду 80 грам
- Рослина висока, з сильним ростом і кореневою системою, кущ прямий з відкритим габітусом і добре розвиненим листовим апаратом, що особливо важливо в спеку
- Плоди світло-зелені в технічній, і червоні в біологічній зрілості
- Блокової, правильної форми, соковиті солодкі м'ясисті плоди мають довжину 18-20 см і діаметр 3 см.
- Середня кількість плодів на кущі 8-12
Призначення:
- Для використання в свіжому вигляді, виготовлення приправ, консервування
Додаткова інформація:
- Характеризується чудовими солодкими смаковими якостями.
- Не схильний до бактеріальної плямистості (раси 1-3), Y-вірусу картоплі (штам 0), тобамовірусу (патотіп P0).
- Щільність посадки повинна становити 3 рослини на 1 м² (для закритого грунту) і 30-35 тис. Рослин на 1 га (для відкритого грунту).
- Придатний для вирощування у відкритому і закритому грунті.
- Плоди містять велику кількість сухих речовин, через це ідеальні для переробки.
- Також підходить для свіжого ринку.
- Володіє відмінними транспортабельні якостями і чудово зберігається.
- Придатний для реалізації як в технічній стиглості, так і в біологічній.
- Пікантний гострий смак робить його дуже популярним серед переробників і любителів «гостренького».