Кількість
|
Вартість
|
||
|
Різновид: Гіркий
Строки достигання: Середньостиглий
Колір плоду: Червоний
Форма плоду:
Маса плоду: 10 – 15 г
Товщина стінки: тонка
- Дуже продуктивний низькорослий сорт гострого перцю.
- Кущ у висоту виростає до 60 см.
- Рослина вкрита довгими, тонкими плодами.
- Плоди змінюють забарвлення від смарагадово-зеленого до яскраво-червоного за 70 днів.
- Плоди ростуть від 12 до 15 см в довжину та мають тонку шкірку.
- Є одним з найкращих сортів перцю для приправ, солінь та виготовлення сальси.
- Гарно підходить для глибокої заморозки та для додавання в коктейлі та горілку.
- При роботі з гіркими видами перцю (посів, пікірування, збір урожаю, приготування їжі) рекомендовано вдягати перчатки і ретельно мити руки після вказаних робіт.
Висівають (місяць, глибина) — II–III, 1-2 cм
Схема висадки (см) — 70х40
Збирають (місяць) — VII – IX