Кількість
|
Вартість
|
||
|
ДУЖЕ ДОБРЕ ПІДХОДИТЬ ДЛЯ ПРИГОТУВННЯ СВІЖИХ САЛАТІВ І СОКІВ, РІЗНОЇ КУЛІНАРНОЇ ПЕРЕРОБКИ
Маса плоду: 100-400 г
Строки достигання: Середній
Колір плоду: Червоний
Висота рослини: Високорослі
- Вегетаційний період від сходів до дозрівання 125-130 днів.
- Рослина середньоросла, висотою 100–150 см.
- Плід червоного кольору, нагадує форму серця, масою 100-400 г.
- М’якуш м’ясистий, солодкий, насіння мало.
- Сорт характеризується відмінними смаковими якостями, відносною стійкістю до фітофторозу. Салатного призначення.
Висівають (місяць, глибина) — II – III , 1,5 см
Схема висадки (см) — 70*50-55
Збирають (місяць) — VII – VIII