Кількість
|
Вартість
|
||
|
Йодоцид - біологічний контактний фунгіцид та дезінфектант
Діюча речовина: активний йод 0,25%
Призначений для ефективного усунення та профілактики спектру бактеріальних, грибкових та вірусних захворювань овочевих культур, плодових дерев, ягідних чагарників та винограду, а також для дезінфекції приміщень різного промислового призначення.
Переваги препарату Йодоцид
- Повний контроль всього спектра патогенів, включаючи збудників усіх бактеріальних, грибкових та вірусних захворювань
- Не фітотоксичний
- Відсутнє обмеження щодо кількості обробок
- Немає періоду очікування збору врожаю після обробки
- Активна дія засобу настає відразу після обробки
Культури та норми витрати препарату Йодоцид
Культура: Томати, огірки відкритого ґрунту, кабачки
Захворювання: Вірус мозаїки томатів, сіра гнилизна, бактеріоз, складний стрик, вірус огіркової мозаїки, зелена крапчаста мозаїка огірка, фітофтороз, бура плямистість, альтернаріоз
Норма витрати: 40-50 мл на 10 л води на 2 сотки
Спосіб застосування: Обприскування в період вегетації при появі перших ознак захворювання
Культура: Картопля
Захворювання: Y-вірус, X-вірус, M-вірус та інші, фітофтороз, альтернаріоз, антракноз
Норма витрати: 40-50 мл на 10 л води на 2 сотки
Спосіб застосування: Обприскування в період вегетації при появі перших ознак захворювання
Культура: Плодові та кісточкові дерева
Захворювання: Вірусні, бактеріальні та грибкові інфекції, сапротрофні гриби на корі, лишайники
Спосіб застосування: Обробка спилів та зрізів - 125 мл на 1 л води
Спосіб застосування: Обприскування в період вегетації при появі перших ознак захворювання / після опадання листя – 30 мл на 10 л води
Культура: Ягідні чагарники (малина, аґрус, смородина та інші)
Захворювання: Борошниста роса, антракноз, септоріоз, іржа та інші
Норма витрати: 40-50 мл на 10 л води на 2 сотки
Спосіб застосування: Обприскування в період вегетації при появі перших ознак захворювання
Культура: Виноград
Захворювання: Мілдью, оідіум, сіра гниль та інші
Норма витрати: 50 мл на 10 л води на 2 сотки
Спосіб застосування: Обприскування в період вегетації при появі перших ознак захворювання
Норми витрати 2-3 л/га. У період проведення обприскування норми витрати робочого розчину для польових, овочевих культур – 400-500 л/га. для садів та виноградників 500-1000 л/га.
Застосування препарату як дезінфектанта для обробки приміщень (стіни, підлога та інше), технологічного обладнання, трубопроводів, тари та інших об'єктів.
Для дезінфекційної обробки поверхонь, приміщень та рук засобу не потрібно розводити з водою. Після нанесення поверхні витримувати засіб 60-120 секунд, після чого змити водою.
Засіб має високу антимікробну активність по відношенню до грам-позитивних і грам-негативних бактерій, а також всього ряду фітопатогенних вірусів.