Кількість
|
Вартість
|
||
|
Різновид: Гіркий
Строки достигання: Середньостиглий
Колір плоду: Суміш
Форма плоду: Конусоподібна
Маса плоду: 10-15 г
Товщина стінки: Тонка
- Високоврожайний теплолюбивий сорт для вирощування в теплицях, на балконах, підвіконнях та ґрунті відкритого типу.
- В усьому світі не знайдеться овоч, гостріший за перець сорту Хабаньєро.
- Рослина полюбляє гарно освітлені ділянки протягом всього дня.
- Потребує регулярного поливу.
- На одному кущі з’являється до 90 плодів.
- Плід має серцевидну форму.
- Плоди невеликі – довжиною 3-4 см, шириною до 2 см, на довгій плодоніжці.
- Стінки у плоду тонкі.
- В технічній стиглості мають зелене забарвлення, в біологічній – червоне, оранжеве, рожеве, біле. Сорт входить в групу найбільш пекучих перців, в яких найгостріша частина це насіння.
- Плоди використовують в якості приправи, в консервації.
- В плодах міститься багато вітамінів, залізо та кальцій.
- При роботі з гіркими видами перцю (посів, пікірування, збір урожаю, приготування їжі) рекомендовано вдягати рукавички і ретельно мити руки після вказаних робіт.
Висівають (місяць, глибина) — II-III, 1-2 cм
Схема висадки (см) — 50х30
Збирають (місяць) — VII-IX